placeholder phone-call envelope warning cookie-with-fine-chips left-arrowright-arrow-1down-arrowright-arrowtechnology

PARK

Lokacija vlečnice se nahaja na idiličnem jezeru v Krajinskem parku Drava, oddaljena slabih 15 minut iz Maribora, v smeri proti Spodnjem Dupleku.

 

Deskanje in smučanje na vodi obstajata že mnogo let, zadnja leta pa športa doživljata izjemen razcvet. Deskanje na vodi je v zadnjih desetih letih postalo najhitreje rastoč akcijski šport v Evropi. Čez lužo so podobne vlečnice postale tesen del športne industrije vseh večjih znamk, kot so: Slingshot, Liquid Force, Red Bull, Mystic, Nissan, Ford in druge večje koorporacije. Tam je šport napredoval do te mere, da imajo tisti tapravi navdušenci svoj 2.0 sistem kar za hišo, vse skupaj pa stane za en nemški avto denarja.

Mi smo izbrali sistem Rixen, ki se poleg znamke Sesitech uvršča med najboljše. Ponudnik objektov za izvajanje trikov je prav tako priznano nemško podjetje UNIT Parktech iz Kölna, ki v tovrstni tehnologiji zastavljajo trende in razvoj tovrstnih produktov. Skozi mednarodna tekmovanja in druge dogodke želimo pridobiti tuje uporabnike ter s tem prispevati k razvoju turizma v Sloveniji.

*2.0 sistem - Vlečnica z dvostebernim sistemom, kjer je lahko pelje naenkrat samo en uporabnik. Takšen sistem vlečnice, imajo kolegi na Ptuju, tistega v Brežicah, pa so morali na žalost demontirati.

Se vidimo v Doopleki!